24. elokuuta 2013

Kaupankäyntiä ja kaupassa käyntiä monella tapaa

1. Kaupassa käynneistä saa astetta haasteellisemman, kun lähdet Kairan ruuhka-aikaan ruokakauppaan ja huomaat, että et mahdukkaan rynnäkkövaunuilla kassalta läpi, vaan joudut pakittelemaan ja kiertämään koko kaupan voidaksesi maksaa ostokset.

2. Kairassa on leipämania, kun Lidl avasi leipäpisteen tänne. Tällä viikolla vaunulenkillä tuli vastaan pyörällä ajava nainen, jonka repusta pursusi ruskeita pusseja ja tuoreen leivän tuoksu seurasi vanana perässä. Kassajonossa edellä oleva nainen sanoi kassaneidille, että lopetti leipomiseen ja ostaa nyt donitsin ja "roissantit" pakkaseen. 

3. Kahden alle 2-vuotiaan lapsen kanssa kaupassakäynti on perseestä, varsinkin, kun ainoat ostoskärryt johon tämän duon saa, on jumalattoman iso ja helvetin hitaasti ja raskaasti kääntyvä joka lapsen suosikki: autokärry. Muuten hyvä, mutta ostoksille ei jää tilaa, kun ostoksille varatun tilan vie lapsi turvakaukalossa. Annoin palautetta. Ensiksi kiitin lapsiperheille osoitetuista autopaikoista, jonka jälkeen totesin, että muuten kiva tehdä teillä ostoksia, mutta tuon autokärryn työntäminen ja vedettävän ostoskorin vetäminen voi näyttää teistä koomiselta, mutta ei ole sitä. 

4. Säästyy rahaa, kun erikoiskaupat menee kiinni viikonloppuisin klo 14. Sinänsä kuitenkin paskapuhetta, sillä ostokseni tuotot menee osaksei nykyisin nettikauppoihin ja veroparatiiseihin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun eksyit, hakeuduit ja/tai löysit blogiini. Laitathan kommenttia!