18. elokuuta 2013

Tarjolla muuttoelämyspalveluja ja toistoja

Oletko kokenut jo useita muuttoja?Tuntuvatko ne kerta toisensa jälkeen samoilta, vain seinät näyttävät erilaisilta? Ei hätää! Nyt tarjolla halvalla (ilmaseksi) uusi innovaatio, jossa saat muuttoihinkin sitä kaivattua extremeä!Tuon lapseni sinulle pyörimään keskelle pakkausta ja/tai purkua, niin saat aina niin puuduttavaan pakkaamiseen ja purkamiseen lisäboostia. PUUH.

No mutta ei tässä vielä kaikki: erikoistarjouksena kaupanpäällisenä for you and for you only! Kun nyt kerran muutoksessa elävät myös kaksivuosistuva virtapiiri ja viisikuukaistuva hampaitaan tekevä vauva (jotka toimittavat muuttopaketissa sitä extremelisän virkaa), niin laitetaan nyt samaan syssyyn ensi alkuun pinnasängystä taaperosänkyyn siirtyminen (omasta vapaasta extremetahdostani) ja toisekseen mies kahdeksi viikoksi takaisin kaupunkiin (työnantajan tahto,my ass). Voin kertoa, että masokismi ei koskaan ole ollut fetissilistani kärjessä,  mutta nyt ollaan jo aika lähellä todennäköisesti sitä huipentumaa. No onneksi on tarvittaessa auttava käsiä lähellä, jos vaan oma luonne antaa avun pyytämiseksi periksi.

Jaa, toistoja. No varmaan 78 kappaletta. Joista 1/3 tämän blogitekstin kirjoituksen aikana. Nyt nukkumaan, on yö, hyvää yötä....bla,bla,bla. Hoen sitä varmaan kohta myös itselleni punkkulasin äärellä.

Mutta mikä tärkeintä. Kairassa on kiva olla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiva kun eksyit, hakeuduit ja/tai löysit blogiini. Laitathan kommenttia!